Otevřený standard IQRF prezentován na Wireless Congressu

Vladimír Šulc, jednatel společnosti IQRF Standards Association, představil otevřený standard IQRF a jeho vlastnosti na Wireless Congressu v Mnichově. Oceněná bezdrátová mesh technologie IQRF je nepřetržitě vyvíjena od roku 2004 a obsahuje desítky jedinečných funkcí a vylepšení, reagující na požadavky a očekávání trhu.

Průmyslová spolehlivost, maximální zabezpečení nebo IQRF True Low Power® katapultovaly produkty založené na IQRF daleko za očekávání zákazníků. Směrování, spolehlivé doručování dat přes 200 přeskoků v reálném čase, zabezpečení založené na průmyslových standardech běžící automaticky nebo spotřeba senzorů posouvající limity baterie na hranice definované pouze vlastní životností baterie, to je jen několik příkladů toho, jak naplnit očekávání trhu.

Ve světě IQRF neexistují žádné tajné algoritmy, žádné černé skříňky se skrytými překvapeními. Vše bylo průběžně popisováno a dokumentováno. Je to plně standardizovaná technologie a brzy bude k dispozici všem výrobcům na základě bezplatné "royalty-free" licence.

wireless congress

Tento web používá pouze technické cookies.